Dacă ați decis să vă căsătoriți, dar nu știti de unde să începeți pregătirile, trebuie neapărat să vizitați târgul de nunți Wedding Show, a cărui gazdă specială este Cătălin Botezatu. Aici puteți găsi tot ce vă doriți pentru o nuntă de vis, de la aranjamente florale și muzică la coafuri și rochii de mireasă.

Noul trend al petrecerilor din acest an e reprezentat de fotografiile interactive, care au atras atenția tuturor vizitatorilor. “Este un serviciu care îţi permite să faci poze pe care le poţi edita foarte uşor, adăugând diverse accesorii amuzante. Este un produs pentru momentele în care lumea este “în aşteptare”, astfel încât oamenii să nu se plictisească”, a explicat reprezentantul standului repectiv.

Și cum fără muzică nu există petrecere reușită, pentru un plus de eleganță și rafinament puteți alege formații care să vă cânte melodiile preferate din filme. “Noi venim cu muzică clasica, dar şi cu pop-rock, tango, vals, în funcţie de preferinţele clientilor. Le oferim diverse pachete la preţuri promoţionale. Nu considerăm că avem preţuri foarte mari, pachetul cel mai accesibil costă 1200 de lei”, a declarat Cosmina Pop, componenta unui cvartet care îşi oferă serviciile pentru astfel de ceremonii

Și pentru că rochia de mireasă trebuie să fie perfectă, la acest târg sunt expuse modele pentru toate buzunarele, însă cea care a făcut senzaţie este o creaţie de 8000 de lei, din dantelă franţuzească, cusută manual, care are ca element de bază o broşă lucrată de asemenea manual, cu cristale Swarovski.

Gazda târgului este Cătălin Botezatu, prezent încă de vineri la târg. Designerul își pregătește în cel mai mic detaliu showul pe care îl va prezenta sâmbătă clujenilor. Sâmbătă seara încercăm să oferim clujenilor un regal de modă, dedicată în special mirilor. Veţi vedea în jur de 40 de creaţii pentru astfel de ceremonii, un show complet cu cele mai nou tendinţe în materie de îmbrăcăminte pentru evenimente de seară pentru bărbaţi”.

Articol publicat pe Citynews.roAutor: Roxana Hulpe. Titlu: Idei pentru nunta perfectă, la târgul găzduit de Cătălin Botezatu.