Anul acesta am observat ca fiind extrem de populare hashtag-urile #Wedding1, #Wedding3 sau #Nunta4. Oamenii merg la multe nunți.

În SUA au loc în medie 44,230 mii de nunți într-un singur weekend. În România, în 2012 au avut loc în jur de 107,800 mii de nunți. Cum să reușești să ai o nuntă specială când știi că invitații tăi au mai fost în același an la alte 2, 3 sau 4 nunți?

Am adunat câteva idei pentru ca să adaugi nunții tale cel puțin un diferențiator. Aruncă o privire și sperăm să găsești măcar una pe placul tău.

1. Alege o tematică a nunții

Îți recomandăm să alegi o tematică care să vă reprezinte sau care știi că o să fie distractivă pentru invitați și n-o să-i supui la diverse eforturi vestimentare sau de altă natură. Tematica o poate exprima doar decorul, nu neapărat și vestimentația.
Exemple de tematică: înghețată, board games, muzică, sea side.

2. Implică invitații

O nuntă la care se simte bine toată lumea implică participarea invitaților. Ce-ar fi să ai o activitate care ar provoca interactivitate între invitați? Nunta nu este doar despre miri, ci și despre toți oamenii dragi care au dorit să sărbătorească împreună cu voi acest eveniment. I-ai face fericiți pe invitați dacă le-ai oferi un moment de atenție.
Exemple de activități: dans în grup condus de un dansator profesionist, un moment de premiere a celor mai apropiați.

3. Elementul surpriză

Întrucât majoritatea nunților urmează același flux de activități, întotdeauna este plăcută o surpriză, care se poate dovedi a fi una dintre cele mai importante amintiri de la nuntă. Fie că e un cadou, un moment artistic sau poate chiar experiența Cheerup Photobooth (era evident, nu? :) ), invitații vor reține elementul surpriză și îi vei face să se simtă speciali.

Spor la pregătiri!
Și nu uita, Cheerup te poate ajuta să ai o nuntă deosebită!

p.s. Află dacă suntem disponibili pentru nunta ta – aici

Pentru zile fericite,
ai voștri Cheerup