Cheerup Photobooth te premiază în 2 pași și îți aduce zâmbete și multă voie bună la nunta ta. Tot ce trebuie să faci, este să (1) completezi formularul de înscriere în concurs, (2) precizând de ce îți dorești să ne ai alături la unul dintre cele mai importante momente din viața ta.

Cele mai bune răspunsuri vor fi răsplătite pe măsură.

Ai șansa să câștigi:

  1. Personalizare Exclusivistă + o oră bonus (354 euro GRATIS)
  2. Personalizare Premium + o oră bonus (176 euro GRATIS)
  3. 100 benzi magnetice pentru fotografii + o oră bonus (129 euro GRATIS)

Află în ce constau premiile puse la bătaie – click aici.

Concursul se va desfășura în perioada 31 august 2015 – 13 septembrie 2015. Câștigătorii vor fi anunțați pe 15 septembrie 2015.

Toți participanții care se înscriu în concurs până în data de 05 Septembrie 2015 vor primi 10% discount pentru orice pachet ales, în limita zilelor disponibile. Grăbește-te, înscrie-te acum!!

p.s. Transmite această promoție prietenilor tăi, oferă-le posibilitatea să câștige premii în valoare de 129 - 354 euro!

Multumim taaaaare mult pentru aseara! A fost super, iar lumea foarte incantata de idee! Recunosc ca nu am stiut cum va prinde in special oamenilor trecuti de o anumita varsta, dar a fost perfect!
Multumim, multumim, multumim! :)
Alexandra Matei, mireasa
Faptul că am ales să îi avem alaturi de noi la nuntă pe baieţii de la CheerUp a fost cea mai inspirată decizie. Am avut emoţii că invitaţii nu vor aprecia pozele interactive, dar am fost surprinsă să văd că toata lumea a fost încântată, de la cei mai mici la cei mai mari. Baieţii au fost super draguţi şi au păstrat tema nunţii noaste, iar pozele au ieşit foarte frumoase. Ne vor rămâne multe amintiri haioase datorită lor. Vă mulţumim şi sperăm să ne întâlnim şi la alte evenimente.
Alina Matei, mireasa
Photobooth-ul a avut un succes imens printre invitaţi care s-au distrat făcând poze iar feedback-ul primit a fost unul mai mult decât pozitiv. Aşa că noi, familia Lupu, recomandăm cu căldură Cheerup pentru orice eveniment, deoarece aduce culoare, râsete şi voie bună şi va garantează nişte amintiri de neuitat
Vichi Lupu, mirele
Recomand cu drag pe cei de la Cheerup pentru orice eveniment, inclusiv nunta. Noi ne-am distrat foarte fain!
Calin Biris, mirele
You guys are the best ! Everyone in our wedding loved you they are still talking about it . Thank you very much for everything . Excellent service!
Adriana Tutuianu, mireasa

Formularul de înscriere în concurs:

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Data evenimentului (obligatoriu)

Locația evenimentului (obligatoriu)

De ce îți dorești experiența Cheerup la nunta ta?


Regulament:

Concursul este deschis tuturor participanților din România, cu vârsta de peste 18 ani, excepție făcând angajații Cheerup, precum și rudele de gradul I ale acestora. Perioada de desfășurare este 31 august 2015 – 13 septembrie 2015. Toți participanții care se înscriu în concurs până în data de 05 Septembrie 2015 vor primi 10% discount pentru orice pachet ales, în limita zilelor disponibile.

Premiile vor fi oferite participanților care au nuntă în perioada 1 Octombrie 2015 – 29 Februarie 2016.

În cazul în care unul dintre câștigători nu va confirma sau va renunța la premiu, echipa Cheerup iși rezervă dreptul de a-l oferi altui participant la concurs. Numele câștigătorilor vor fi afișate în data de 15 septembrie 2015 pe site-ul www.cheerup.ro și pe pagina de facebook Cheerup.

Se va păstra confidențialitatea datelor celor înscriși în concurs.

Pentru zile fericite,
ai voștri Cheerup