Cheerup a lansat promoţia toamnei, dedicată tuturor celor care au decis să facă pasul cel mare.

Cu siguranţă îţi doreşti o nuntă minunată, plină de zâmbete, pe care toţi oamenii dragi ţie să şi-o amintească cu plăcere. Dorim să-ţi împărtăşim din entuziasmul nostru, contribuind, aşa cum putem, pentru ca tu să ai parte de seara specială pe care o meriţi.

Premiile puse la bătaie pentru promoţia toamnei sunt:

  1. Locul I:  Personalizare Exclusivistă +  o oră bonus
  2. Locul al II-lea: Personalizare Premium + o oră bonus
  3. Locul al III-lea: 100 de benzi magnetice pentru fotografii + o oră bonus

În ce constă Personalizarea Premium?

Pentru că la un astfel de eveniment tu şi jumătatea ta trebuie să fiţi în centrul atenţiei, designul Premium îţi oferă, pe lângă opţiunile de bază ale photobooth-ului nostru, posibilitatea de a-ţi personaliza după bunul plac şi în concordanţă cu tematica evenimentului, accesoriile, mesajele, designul pozelor, precum şi designul ecranului.

Designul Premium  poate fi considerat ca fiind o reflexie a relaţiei pe care o ai cu persoană iubită, tocmai pentru că îţi oferă libertatea de a-ţi personaliza aşa cum îţi doreşti pozele, mesajele sau accesoriile.

Astfel, pe ecran pot apărea fotografii ce au surprins cele mai frumoase momente ale relaţiei voastre, mesaje dedicate invitaţilor, precum şi accesorii digitale special alese pentru ca pozele să fie cât mai deosebite şi mai haioase.

În ce constă Personalizarea Exclusivistă?

În plus faţă de designul Premium, cel Exclusivist include atât personalizarea kioskului, precum şi aşa numita „exclusivitate”, ce îţi permite să-ţi laşi amprenta asupra pozelor pe care le vor primi invitaţii tăi.

Astfel, fotografiile personalizate exclusivist pe care le vor lua acasă cei care ţi-au fost alături în unul dintre cele mai importante momente ale vieţii tale, vor reprezenta garanţia că aceştia nu vor uita niciodată de seara minunată pe care au petrecut-o alături de tine şi de persoana dragă ţie.

Personalizarea Exclusivistă aduce o notă foarte personală şi se îmbină perfect cu tematica nunţii tale, photobooth-ul nostru devenind parte integrată în decor.

Cheerup Photobooth cu Personalizare Exclusivista

Aşadar, pentru a câştiga unul dintre premiile enumerate mai sus, tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe site şi să ne spui motivul pentru care îţi doreşti ca echipa Cheerup să-ţi fie alături la nuntă.

Reţine:

Cei care se vor înscrie în promoția toamnei până pe data de 5 septembrie, vor avea discount 10%, în limita zilelor disponibile, chiar dacă răspunsurile lor nu se numără printre cele declarate câştigătoare.