Firește că te-au cuprins deja emoțiile, vrei ca totul să iasă perfect și ca toți cei prezenți să își amintească cu drag de această seară atât de  specială pentru tine și pentru perechea ta.

Însă, nunțile nu mai sunt ce au fost. Pentru ca invitații să se simtă cât se poate de bine, gazdele trebuie să fie inventive și să respecte mereu ultimele tendințe, fie că este vorba de tematică, muzică sau decor.

De aceea, photobooth-ul a devenit un “must” pentru astfel de evenimente, aducând un plus de distracţie şi de bună dispoziţie.

În ceea ce priveşte echipa Cheerup, photobooth-ul  reprezintă mai mult decât un simplu aparat ce produce fotografii amuzante, ci este mai degrabă o  experienţă care te va umple de energie, te va face să zâmbești și îți va imortaliza fericirea ce ți-a fost întipărită pe chip. Photobooth-ul nostru crează emoții și momente unice pe care le vei putea retrăi ori de câte ori vei revedea fotografiile.

Folosim accesorii digitale deoarece încurajăm inovaţia şi interactivitatea, permiţând astfel persoanelor să se joace cu propria poză, personalizând-o cât mai haios şi original.

Invitaţii se pot poza deci în timp real, adăugând aceste accesorii, ce pot fi alese în funcţie de tematica evenimentului. De asemenea, ei pot să deseneze sau să scrie mesaje, primindu-şi apoi instant fotografia printată. Totodată, împătimiţii de social media, au posibilitatea de a-şi posta de la faţa locului fotografia pe facebook, twitter sau şi-o pot trimite pe mail.

Prin promoţia organizată în această toamnă dorim să împărtăşim din entuziasmul nostru cu cei care au decis să facă pasul cel mare, oferindu-le bonusuri substanţiale. Printre acestea se numără: designul exclusivist, designul premium şi 100 de benzi magnetice.

Experienţa dobândită până în prezent, precum şi feedbackul pozitiv primit de la cei care care s-au bucurat alături de noi la evenimente ne-au demonstrat că facem o treabă bună, transformând un moment deja special şi fericit în unul de excepţie.