Ideea ne-a venit simplu, citind printre rânduri și observând atent ce își doresc clienții noștri. Ne-au provocat să găsim răspunsul la întrebarea: “Cum putem aduce împreună iubirea și fericirea?”.

Știm cu toții ce înseamnă iubirea, cum se simte, cum te chinuie, ce vrea de la tine, ce vrei tu de la ea. Iubirea e scopul ascuns pentru care ne trezim dimineața să facem micul dejun deși nu mai făcusem asta niciodată. Motivul pentru care azi suntem veseli, iar mâine triști. Iubirea nu este un obiect pe care să-l arunci dacă nu îți place, un ruj uitat pe noptieră sau parfumul lui preferat. Nu, iubirea este …

De fapt, spune tu, ce e iubirea?

Dar fericirea?

E ceva ce ne dorim cu toții. Uneori, iubirea și fericirea se iau de mână și merg împreună cu noi pe căi nebănuite. Alteori e mai greu. Drumul devine anevoios, cu urcușuri și coborâșuri.

Iubirea aduce fericirea!

Și totuși, cum putem aduce împreună iubirea și fericirea, chiar dacă au apucat-o pe drumuri separate? Ne-am întrebat între noi, ne-am interogat soții și soțiile, iubiții și iubitele și răspunsurile au venit cumva la unison: la evenimentele ce le provoacă pe amândouă :)

O nuntă a unui amic, botezul unui nepoțel. Ambele. Sau altele, ordinea nu contează. Și cum bine știi că noi, la Cheerup, suntem dependenți de fericire, am găsit o cale să împărtășim cu fiecare dintre voi această provocare.

Așa am ajuns să gândim promoția “Luna iubirii”, acum, în februarie. Mai exact între 14 și 29 februarie.

Mergi la o nuntă, ia cu tine voucherul Cheerup și fă-le o surpriză! Participi la un botez? Voucherul nostru poate fi cadoul perfect.

Am pus la bătaie trei premii: trei vouchere în valoare de până la 500 de euro cu serviciile sau produsele Cheerup!

În plus, îți vând un pont:  orice participant la această promoție se va califica automat pentru un voucher în valoare de 100 de euro!

Ai petrecut de Valentin’s Day? Ai amânat distracția de Dragobete? Pur și simplu iubești? Te încadrezi perfect pentru campania Cheerup. Nu-ți mai rămâne decât să intri pe pagina noastră de Facebook și să urmezi pașii de acolo!

Și nu uita: tu vii cu iubirea, noi aducem fericirea :D

Pentru că suntem dependenți de fericire!

Tu vii cu iubirea, noi aducem fericirea

Pentru zile fericite,
ai voștri Cheerup