“Nu purta alb”, “Nu te descoperi în exces”“Ai grijă cum te coafezi” … cred că ai auzit genul acesta de povețe cel puțin o dată. Toată lumea este expertă în a-ți oferi sfaturi atunci când te pregătești să mergi la o nuntă, dar nimeni nu îți spune și ce să faci concret pentru a avea parte de cea mai tare experiență a ta la un astfel de eveniment. Una despre care să discuți și peste ani, atunci când vei privi nostalgic fotografiile din album.

Gândește-te un pic înainte de a citi mai departe: ce crezi tu că ar trebui să faci pentru a avea o experiență “wow” la o nuntă oarecare, la nunți în general? La finalul articolului, spune-ne părerea ta în zona de comentarii. Suntem foarte curioși :)

Până atunci, hai să-ți spunem cum vedem noi problema. Există o serie de accesorii fără de care nimeni, niciodată, n-ar trebui să plece de acasă la o petrecere, indiferent că vorbim despre o nuntă sau despre o distracție cu colegii. Am asistat la destule astfel de evenimente, ca să nu ne facem o idee avizată :)

PONT:
Înainte de orice, interesează-te discret despre ce fel de nuntă este cea la care vei participa. Poate fi o nuntă cuminte, cu alte cuvinte clasică, poate fi o nuntă tematică – și dacă da, atunci află tema abordată – sau poate fi o nuntă pe plajă, acolo unde se merge de obicei pe ideea de îmbrăcăminte lejeră.

Cu ce să începi atunci când îți alegi accesoriile

Cel mai bun sfat pe care l-am primit și pe care ți-l împărtășim este acela de a-ți alege lucrurile pe care îți face plăcere să le porți. Nu încerca ceva extravagant doar pentru că așa ai citit în reviste sau pentru că ceilalți fac același lucru, s-ar putea să regreți. Așadar, fă un inventar prin cutia cu accesorii de nuntă la care apelezi de obicei, vezi dacă îți face ceva cu ochiul și cam atât. Degeaba ai primit recent o brățară, dacă atunci când ai purtat-o te-ai simțit ca dintr-un alt film. E mai bine să alegi lucruri familiare, cunoscute ție, mai ales dacă mergi la o nuntă. E de ajuns că sunt atâția ochi ațintiți spre tine – voluntar sau involuntar, nu trebuie să-ți complici viața suplimentar.

Ia cu tine buna dispoziție

Cel mai important, poate, este să ai setarea mentală corespunzătoare atunci când mergi la nunți. În general, un astfel de eveniment este unul de anduranță, iar dacă nu ai un grup de prieteni sau de cunoscuți, intri mai greu în atmosferă. Așadar, ia cu tine gândurile bune, buna dispoziție și mergi pe ringul de dans ca și când ai fi făcut asta toată viața. Intră în discuție cu vecinul de masă, chiar dacă v-ați cunoscut abia la începutul serii, nu rata niciun moment important al serii. Participă la furatul miresii, improvizează un karaoke, fă-ți un selfie, participă la fotografia de grup sau la Photobooth-ul Cheerup :) Fă din nunta la care mergi, cea mai tare petrecere dintre toate la care ai mers și nu vei regreta. La final, când se va fi sfârșit totul, vei vedea ca a meritat.

În loc de concluzie

Poate te-ai fi așteptat ca acest articol să-ți enumere sec și la obiect accesoriile pe care să le porți atunci când mergi la o nuntă. Dar ne-am gândit că tu deja citești toate acele articole de care îți aminteam la începutul textului de față, așa că am improvizat.

De fapt, nu chiar.

Am împrumutat un pic din experiența noastră, am luat ce e mai bun și am încercat să-ți transmitem emoția, senzațiile pe care noi le experimentăm de fiecare dată când mergem la o petrecere. Nu este vorba despre ce porți, cât mai degrabă despre ce simți. Despre cum te simți. Iar asta se vede imediat în orice fotografie ai face :)

Pentru zile fericite,
ai voștri Cheerup