Îți plac filmele? Nouă cu siguranță da!

Momentele acelea în care actorii se luptă în fața unei clădiri în flăcări sau în care fac salturi riscante de pe o navă direct în spațiu sunt incredibile. Te-ai întrebat vreodată cum au fost filmate?

green screen movie

Dacă nu, îți spunem noi: în fața unui ecran verde!

Cu acest ecran, ai o gamă largă de posibilități. Poți schimba fundalul videoclipurilor sau pozelor tale după cum dorești.

Ți-ar plăcea să ai la dispoziția ta o echipă care să facă astfel de poze, în fața unui ecran verde, la evenimentul tău?

Nu este o întrebare retorică ☺ Noi, la Cheerup, cu asta ne ocupăm! Iată mai jos câteva din isprăvile noastre.

Cum funcționează Green Screen Booth?

„Cabina foto cu ecran verde” sau Green Screen Booth înseamnă un alt tip de distracție la evenimentele tale. Principiul de funcționare este simplu: persoana, cuplul sau grupul vesel care dorește să facă poza se poziționează în fața ecranului verde după bunul plac.

În fața lor este cabina Cheerup cu un ecran tactil, unde ei se pot vedea ca să se asigure că vor ieși bine în poză. Aici e momentul în care se vor dezlănțui zâmbetele :)

3, 2, 1…. click! Se face poza. După câteva secunde, pe ecran vor apărea 6 modele diferite de fundaluri care se pot alege.

Odată ce a fost selectată opțiunea preferată, poza e salvată și poate fi tipărită instant, trimisă pe email tuturor sau distribuită în rețelele de socializare, direct cu ajutorul touchscreen-ului.

Componentele unei imagini realizate cu ecranul verde în spate sunt următoarele:

  • Imaginea de fundal dorită
  • Ecranul verde
  • Persoana sau persoanele care apar în poză
  • Elemente grafice care se pot adăuga peste imagine (de exemplu, logo-ul companiei organizatoare sau numele și data evenimentului)

Rezultatul? O imagine pe care invitații evenimentului tău nu se vor sătura să o mai privească.

Va fi dovada distracției pe care o pot avea în mână, fiind tipărită în 15 secunde! Iar pentru iubitorii de rețele de socializare, touchscreen-ul le permite să dea pozei share instant pe profilele personale de Facebook și Twitter.

Cu Green Screen Booth, toată lumea se distrează!

Indiferent de tipul evenimentului pe care îl organizezi, Green Screen Booth se integrează de minune. Fie că organizezi o nuntă, o petrecere sau un eveniment de afaceri, echipa Cheerup va aduce zâmbete pe fețele invitaților tăi și îi va face să își amintească cu drag experiența trăită.

green-screen

Gândește-te că la orice eveniment se fac multe poze, însă niciuna nu este la fel de valoroasă ca o poză personalizată după cum doresc invitații tăi!

Despre asta este Green Screen Booth: să le ofere oamenilor ocazia să apară într-o imagine personalizată așa cum vor ei, cu elemente care pot fi în ton cu tematica evenimentului tău.

Astfel de momente rămân mereu în mintea invitaților. Din experiența echipei Cheerup de participare la sute de evenimente, pozele noastre sunt, de cele mai multe ori, elementul care sparge gheața și dă startul distracției.

Poate fi vorba de un pretext care să adune laolaltă o grupă de invitați care se cunosc mai puțin sau poate fi ocazia de glorie a unui tip mai timid să facă o poză cu fata de care îi place și să intre în vorbă cu ea. Indiferent de motiv, pozele cu Green Screen Booth mereu reușesc să ridice moralul invitaților și să aducă voia bună pe chipurile lor.

Vrei și tu să-ți vezi oaspeții dezlănțuiți în fața ecranului verde?

green-screen

Să știi că suntem ușor de găsit!

Pentru zile fericite,

Ai voștri Cheerup