Probabil ai aflat deja despre concursul Cheerup Împarte fericirea!

Ei bine, ne-am gândit să îți povestim mai multe despre premiile pe care le oferim, pentru că ele sunt superbe!

Împreună cu prietenii noștri de la F64 ne-am gândit să îți oferim un aparat foto Instax mini 8 de la FujiFilm – super simpatic și compact, numai bun de “imortalizat” cele mai faine momente din viață.

FujiFilm Instax Mini 8

Probabil îți amintești cu o doză bună de nostalgie despre aparatele foto instant ale părinților / prietenilor de familie / unchi / bunici … în fine .. din copilărie. Vestea bună este că experiențele frumoase se repetă și acum poți să îți faci poze instant cu FujiFilm Instax mini 8.

Fie că mergi într-o călătorie, la un eveniment drag, la plimbare cu cățelul, acum vei putea păstra amintirea acelor clipe. ;)

Noi, cei de la Cheerup, avem plăcerea de a participa la evenimente unde oamenii primesc fotografii printate pe loc. Vedem acele zâmbete sincere și atât de frumoase pe care doar o fotografie “palpabilă” ți le poate oferi. Știm cum este, știm. :) De asta ne-am gândit să îți oferim o mini cabină foto portabilă. Cine dacă nu noi? :D

FujiFilm Instax mini 8 este perfect pentru drumeții, festivaluri (Untold, spre exemplu) nuntă, botez, city break sau pentru a te distinge din mulțime.

Ce zici, merită să participi la concursul Cheerup Împarte fericirea?

Îți amintim condițiile de participare, pe scurt:

Cine ne susține:

f64.ro

truetravel.ro

Cu fericire,
Cheerup