Istoria se repetă! Vara aceasta ne revedem la UNTOLD Festival! În ultimii doi ani, acest nume a devenit o emblemă a Clujului. Mii de oameni din toate colțurile lumii vin aici pentru a se distra, asculta muzică bună ba chiar pentru a-și lega noi prietenii.

În perioada 3-6 august, la Cluj-Napoca va avea loc cea de-a treia ediție UNTOLD Festival. Până la momentul actual, lista invitaților fenomenală: Afrojack, Armin Van Buuren, Axwell ^ Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Steve Aoki și Martin Garrix vor concerta pe scena principală. O super noutate vor fi Ellie Goulding și Tinie Tempah, care și-au confirmat deja prezența la festival. Lista completă și updatată la zi o puteți găsi pe site-ul oficial Untold.

În timpul festivalului vor fi active mai multe scene: cea principală, Galaxy și Alchemy, fiecare cu stilul său unic. Noi, cei de la Cheerup suntem foarte entuziasmați și așteptăm cu nerăbdare luna august.

Vezi distracția și atmosfera din anul trecut aici!

Festivalul Untold a fost desemnat Best Major Festival în cadrul European Festival Awards și Brandul Anului 2015!

Castiga unul din cele 5 bilete Untold de 4 zile – oferit de Cheerup.ro

După cum știți deja, avem un CONCURS SUPER COOL pentru toți fanii Untold, dar și pentru cei care ar vrea să vadă din propria experiență ce prezintă acest eveniment și de ce este atât de așteptat. În cadrul concursului “Cheerup Împarte fericirea” avem în total 5 bilete de câte 4 zile pentru Untold Festival. Unul dintre bilete va ajunge curând la fericita câștigătoare.. Următorul poate fi al tău! Ce mai aștepți?

Ce trebuie să faci ca să câștigi un bilet de 4 zile la festivalul Untold:

Cine ne susține:

f64.ro

truetravel.ro