Ți-am povestit într-o postare anterioară că poți câștiga un aparat foto Fuji Instax Mini 8 în cadrul concursului “Cheerup Împarte fericirea“.

Astăzi îți vom da câteva idei pentru fotografiile instant – ce ai putea să faci cu pozele pe care le obții cu ajutorul acestui aparat minunat.

Credem că fotografiile trebuie afișate și folosite în cât mai multe momente din viața noastră, nicidecum închise într-un album sau cutie de papuci. Un perete fotografic poate fi o idee excelentă pentru un spațiu: are atât un scop decorativ, dar și ne amintește de multitudinea de evenimente sau persoane frumoase care ne înconjoară. Fie că alegi să aranjezi fotografiile într-un grilaj perfect și minimalist, sau aleatoriu, efectul va fi unul WOW, cu siguranță!

În era digitală, fotografiile din călătorii riscă să se piardă în nenumărate foldere pe un stick sau computer. Poți face câteva poze din călătorie în format fizic și fie alegi să le afișezi, să le incluzi într-un album, sau chiar să le trimiți prietenilor sau familiei, acestea nu se vor pierde. Vom reveni în curând cu un articol despre cele mai faine destinații pentru călătorii de weekend, fii pe fază ;)

Pe lângă faptul că sunt frumoase, fotografiile obținute cu Instax Mini 8 pot fi foarte utile atunci când încerci să obții un dulap sau o debara foarte bine organizate. Marchează cutiile de pantofi cu fotografii ale perechilor pe care le conțin, cutiile de condimente sau chiar cele cu jucării pentru copii și nu vei mai avea problema căutărilor fără sfârșit prin cutii sau dulapuri.

Atunci când apare un nou membru al familiei vrei să documentezi fiecare etapă, fiecare kilogram adăugat și fiecare pas făcut. Faptul că Fuji Instax Mini 8 este foarte portabil și colorat, face din acesta un obiect mereu la îndemână, care atrage și atenția celor mici. Astfel poți obține o documentare foarte frumoasă a tuturor etapelor atât de importante din viața unui copil.

Dacă îți place să gătești, știi cât de bine te simți atunci când obții proporțiile perfecte și mâncarea arată delicios. Da, știm că în primul rând ea va ajunge pe instagram, dar de ce să nu păstrezi eficient și creativ toate rețetele reușite într-o carte de gătit? Plus, poți face și o poză sticlei de vin care ar însoți perfect mâncarea ;) Bon apetit!

Suntem siguri că ai vrea un aparat foto Fuji Instax Mini 8. Din acest motiv ne-am asociat cu F64 pentru a vă aduce oportunitatea de a câștiga “o cabină foto portabilă”, așa cum ne place nouă, celor de la Cheerup, să o numim ;) Pentru a câștiga, este nevoie să urmezi câțiva pași simpli:

Cine ne susține:

f64.ro

truetravel.ro