În traducere liberă “city break” este, de fapt, o “pauză de oraș”. În ultima perioadă companiile turistice ne oferă tot mai multe oferte pentru astfel de experiențe, ceea ce este absolut minunat.

Un city break este o vacanță scurtă, de 2-3 zile, de cele mai multe ori într-un oraș mare european. De obicei, city break-urile se fac în weekend, de vineri până duminică sau luni. Ele au fost special concepute pentru oamenii moderni care sunt afectați de stresul jobului, sunt obosiți sau pur și simplu nu dispun de prea mult timp pentru o vacanță de 10 zile. Din aceste motive, în ultimii ani, acest concept a căpătat tot mai mult interes din partea turiștilor din întreaga lume. Aceste pachete sunt căutate în special în perioada primăvară – toamnă.

Trăim într-o lume minunată și plină de experiențe frumoase, pe care este păcat să le ratezi, mai ales când ai atât de multe opțiuni din care să alegi: poți să îți începi ziua cu un croissant și cafea pe o terasă mică în Paris, să savurezi o felie de pizza cu mozzarella și busuioc proaspăt în Roma sau să bei un ceai negru cu bergamotă și frișcă în capitala Angliei. Acum toate pot fi mult mai aproape decât crezi.

City break este opțiunea perfectă pentru oricine care:

  • este curios să decopere o destinație nouă
  • nu are foarte mult timp la dispoziție
  • vrea să facă o pauză de la rutina zilnică/săptămânală. Un city break este soluția ideală pentru un moment de respiro de la stresul la care ne supunem zilnic.
  • caută o modalitate inedită de relaxare activă
  • vrea o doză bună de energie și inspirație pe care doar un loc nou ți-l poate da
  • încearcă să își îmbunătățească cunoștințele lingvistice
  • vrea să cunoască o țară nouă, cu tradițiile și obiceiurile ei
  • îi place să dețină controlul asupra vacanței sale. Un city break oferă flexibilitate și îți poți programa singur vacanța, după preferințele și interesele proprii.

Ai ales vreodată un city break?
Fie că răspunsul este unul afirmativ, sau nu, Cheerup, împreună cu prietenii noștri de la True Travel ți-am pregătit un voucher pentru un city break la alegere. Acum chiar nu mai ai nici o scuză ;)

Ce trebuie să faci ca să câștigi un voucher pentru City Break:

Cine ne susține:

f64.ro

truetravel.ro