Se apropie vara, sezonul festivalurilor. Pentru a avea cea mai faină experiență, ne-am gândit să scriem un scurt ghid de “supraviețuire” în această perioadă atât de încărcată.

În primul rând, trebuie să decizi la care și câte festivaluri vrei să mergi (Buy all the tickets!!!). Probabil cel mai așteptat eveniment din luna august în România va fi cea de-a treia ediție Untold, așa că.. asigură-te că:

1. Ai făcut rost de bilet! Fie că ești early bird și știi îți place să te pregătești din timp, sau aștepți să se aranjeze astrele într-un șir perfect… ai nevoie de bilet pentru a avea acces la festival :) Sunt multe opțiuni pentru a intra în posesia unuia, noi îți propunem cea mai faină opțiune: să participi la concursul “Cheerup împarte Fericirea” pentru a câștiga un bilet pentru 4 zile de Untold 2017 ! Sună tentant, nu-i așa?

2. Planifică totul! Taxele pentru transport și cazare pot crește considerabil înaintea evenimentului, motiv pentru care ar fi bine să te gândești din timp la cheltuieli ;)

3. Vezi cine cântă. Da, știm că știi exact pe cine vrei să vezi și asculți, dar pe lângă artiștii tăi preferați vei descoperi mulți oameni creativi care fac lucruri frumoase. Ar fi păcat să dai skip șanselor de a cunoaște stiluri și artiști noi. Anul acesta la Untold, pe lângă Armin Van Buuren, Steve Aoki sau Afrojack vor mai fi o mulțime de oameni talentați. Merită să îi descoperi ;)

4. Știi cu cine vei merge? Fie că mergi cu o super gașcă sau de unul singur, vezi care ar fi opțiunile. Aici intervin și costurile cu cazarea, pentru că împreună cu cineva poate fi mai ieftin. Dacă mergi solo, în schimb, te vei trezi fix în afara zonei de confort și va trebui să interacționezi cu oameni noi! Super! Așa se leagă cele mai faine prietenii și cele mai interesante amintiri.

5. Ia-ți o pelerină pentru ploaie, chiar dacă este vară :D Crede-ne pe cuvânt! Este o investiție minimă, dar care merită fiecare bănuț.

6.Păstrează amintirile pe care le aduni! Fie că alegi formatul digital și faci poze cu telefonul sau chiar în format fizic (poți câștiga și un Instax Mini 8), este o experiență aparte să îți amintești evenimentele trecute ☺️

7. Pregătește o baterie externă pentru telefon! Cu siguranță se va descărca. Oricum nu este o tragedie mare dacă te detașezi de digital, dar ar fi bine să fii pregătit, pentru orice eventualitate.

8. Savurează clipa și distrează-te la maxim! Acum este momentul să te relaxezi de stresul cotidian și să îți iei liber

Participă la concursul “Cheerup împarte Fericirea” pentru o șansă de a câștiga un bilet de 4 (!) zile de Untold vara aceasta. Condițiile de participare sunt super simple:

Cine ne susține:

f64.ro

truetravel.ro