Organizarea nunții poate fi stresantă atunci când nu știi care sunt pașii de urmat sau timpii pentru pregătiri. Noi, echipa Cheerup ne-am gândit să creăm un planner care să vă ajute în acest proces extraordinar de frumos. Am fost invitați la o mulțime de nunți, am și organizat câteva chiar în cadrul echipei, deci am învățat câteva ponturi bune de ținut cont.

Care sunt primii pași atunci când vine vorba de organizarea nunții?

  1. Bucurați-vă de momentul logodnei împreună cu jumătatea voastră. Urmează o perioadă deosebit de frumoasă și plină de emoții pozitive. Veți ține minte aceste clipe toată viața, deci ar fi păcat să vă stresați prea mult. Savurați această perioadă!
  2. Fie că știți deja ce stil va avea nunta voastră, fie ați vrea să o faceți împreună, puteți să găsiți inspirația potrivită pe internet. Sunt o mulțime de site-uri care vă vor fi de mare ajutor în acest sens. Am scris un articol despre 5 resurse gratuite pentru organizarea nunții (link) pe care vă invităm să îl citiți.
  3. Gândiți-vă la invitații care ați vrea să îi aveți alături pentru a sărbători nunta voastră. Astfel veți putea să începeți și calcularea unui buget aproximativ

ok, începe să devină complicat …

Noi, echipa Cheerup ne-am gândit să compunem un planner pentru organizarea nunții incredibil de ușor de folosit. Partea cea mai faină este că vrem să vi-l dăm absolut GRATUIT! Tot ce trebuie să faceți este să completați formularul de aici (link) cu datele voastre, și noi vă vom trimite plannerul pe e-mail, astfel încât să îl printați acasă și să începeți să îl completați.

Ce conține Plannerul pentru nuntă Cheerup?

  • Checklist-uri cu sarcinile care urmează a fi îndeplinite (un an/ 6 luni/ 2-3 luni înainte de eveniment);
  • Tabele pentru invitați cu căsuțe pentru RSVP și comentarii
  • Tabele pentru monitorizarea cheltuielilor
  • Tabel pentru activitățile din ziua nunții (cu intervale de 30 minute)
  • și multe altele :)