“Echipa Cheerup a participat la ediția din acest an a petrecerii angajaților JW Marriott. Mi-au placut mult! I-am apreciat atât pe ei, cât și reacția pe care au avut-o angajații noștri la produsul lor. Iar mie personal, mi se pare că Cheerup se potrivește oricărui tip de petrecere.”
Dana Baitanciu, Director HR, JW Marriott Grand Hotel

Locaţie: Grand Ballroom, JW Marriott

Oraş: București

Nr. de invitaţi: 200

Durata: 4 ore

“A fost fantastic și le mulțumim foarte mult pentru efortul deosebit pe care l-au făcut pentru noi.”
Mirela Bejan, Director of Event Management, JW Marriott Grand Hotel
“Pe Radu l-am cunoscut la o decernare de premii organizată de o revistă economică. Am remarcat atunci candoarea și naturalețea lui, precum și pasiunea și dedicarea cu care iși prezintă produsul. Am avut bucuria să îl cunosc mai bine la petrecerea angajaților hotelului, când aceste calități m-au cucerit definitiv.

Colegii mei au fost de asemenea extrem de incantați de prezența lor: cu toții ne-am întrecut să facem poze, să le personalizăm și să le trimitem prietenilor. Echipa Cheerup se face remarcată prin simplitatea eleganța atitudinii, prin răbdarea, umorul și intuiția cu care reușesc să folosească toate accesoriile Cheerup pentru a personaliza perfect instantaneele de la petrecere. Prezența lor și a standului Cheerup la orice eveniment este o garanție certă că participanții se vor distra și vor păstra ca amintire pozele personalizate.”

Cristina Nitu, PR Manager, JW Marriott Grand Hotel

 

Mai multe poze de la eveniment